2013-11-29

Kom ihåg detta julgodis! :-)

Ernst gjorde knäckklubbor i 2012 års julprogram, och det gjorde vi också.

Knäcken ska vara i micron aningen längre än annars för att den ska bli hård. Sen häller man den varma knäcken på grillpinnar som man har knipsat av i lagom längd. Vill man dekorera med något, glitter eller godis kanske, måste det på direkt, för annars ramlar det av. Smält choklad häller man på när de har svalnat, och vips har man Dumleklubbor.

Även om klubbor är riktigt dåligt för tänderna, så tycker jag att detta är ett bra godis. Fast äpplen och morötter är väl lite nyttigare godis. Kanske! :-)

2 kommentarer:

  1. Jag är allergisk motmorötter och äpplen, åtminstone råa.. men dumleklubbor det är fina grejer det :)

    SvaraRadera
  2. Fiffigt! I hemmagjorda dumleklubbor vet du ju iaf vad ingredienserna är :)

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...